Søndag den 23/4 – Åbent hus med skattejagt for børn

Søndag den 23/4 kl. 13:00 til ca. 15:00 inviterer Frørup Forsamlingshus alle interesserede til åbent Hus med Skattejagt for børn!

Kom og vær med til et par hyggelige timer, hvor vi vil fremvise og fortælle lidt om huset og alle de forbedringer vi har lavet de seneste år, og hvor vi håber at inspirere til at gøre brug af huset til andet og mere end blot de lokale fester 🙂

Vi serverer røde pølser med brød samt kage, og der vil selvfølgelig være kaffe og te på kanderne.

Det har også længe været et ønske i bestyrelsen, at vi udbreder aktiviteterne i vores lokale forsamlingshus til mere end de “faste” arrangementer samt udlejning. Vi vil derfor benytte lejligheden til at fortælle lidt om mulighederne for at bruge huset til andre arrangementer, f.eks. klubaftener med spil, strik, gaming eller lignende, hvor vilkårene for lån af huset skal være anderledes end alm. udlejning. Det kunne også være nogen havde nogen tanker om arrangementer, hvor vi gerne vil melde os på banen som en aktiv spiller i at få liv i byen på de bedst mulige vilkår, uden at sætte husets økonomi over styr.

Af hensyn til skattejagt og forplejning er det nødvendigt med tilmelding enten via email : kontakt@froerupforsamlingshus.dk eller til Lene på telefon 22527434.

Foreløbig aktivitetsplan (Alle tider er ca. tider):

13:00 – 13:30 – Huset serverer pølser og brød

13:30 – 14:00 – Skattejagt for børnene

13:30 – 14:00 – Rundvisning i huset hvor bestyrelsen fortæller om de forbedringer der er lavet og de udfordringer vi stadig har.

14:00 – 15:00 – Der serveres kaffe, te og kage. Øl (10 kr.) og vand (5 kr.) kan købes.

14:00 – 15:00 – Indlæg med fremtidsplaner
* Lidt om økonomien
* Muligheder for andre typer af arrangementer
* Muligheder for aktiviteter uden at være i bestyrelsen
* Indlæg fra Landsbyrådet om aktiviteter de står for
* Feedback – Ideer til hvad vi kan/bør arbejde med modtages med kyshånd!
* Støtteforening?

Skriv en kommentar