Om huset

Frørup Forsamlingshus er bygget i 1889, og ligger i den lille idylliske landsby Frørup på Østfyn. Huset har lige siden været ramme om utallige arrangementer, herunder dilettant, juletræsfester, bryllupper, fødselsdage og meget mere. Huset er således det sociale omdrejningspunkt for beboere i og omkring Frørup. Som de fleste andre forsamlingshuse fra den tid er huset opstået som andelsforening, men bliver nu drevet som alm. selvejende forening.

I dag er huset et såkaldt nøglehus, dvs. man kan leje salene og de tilhørende køkkenfaciliteter til private, offentlige og firma arrangementer. Der er således ikke tilknyttet vært eller professionelt køkkenpersonale, men vi kan naturligvis være behjælpelige med kontaktinformationer til køkken, musik mv. som vi selv har brugt, eller har fået anbefalet af vores gæster. Vi tager dog ingen ansvar for den enkelte leverance.

Huset drives af en frivillig bestyrelse, som også formidler udlejninger til private, offentlige og virksomhedsarrangementer.

Huset er et nøglehus, hvilket betyder at lejeren selv står for sit arrangement og er ansvarlig for dette.

Alle kan blive medlem af foreningen Frørup Forsamlingshus mod betaling af det årlige kontingent,- se siden vedr. medlemskab.